Gebruiksvoorwaarden

Deze website is onderdeel van offertesschilder.nl

Offertesschilder.nl beheert meerdere websites waar de gebruiker de dienst wordt aangeboden om offertes aan te vragen en van maximaal 6 aanbieders van het product of de dienst een offerte te ontvangen om zo een gewenst product of dienst te kunnen vergelijken. Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de inhoud en het gebruik van de websites van offertesschilder.nl. Door het bezoeken van deze website gaat u akkoord met deze gebruiksvoorwaarden.

Privacybeleid

Offertesschilder.nl respecteert de privacy van de gebruikers van haar websites. Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met organisaties die niets met onze dienst te maken hebben. Uw persoonsgegevens worden wel gebruikt (eventueel via een businesspartner) om u in contact te brengen met maximaal zes aanbieders van het product en/of dienst waarvoor u offertes heeft aangevraagd. In ons privacybeleid wordt uitgelegd hoe we omgaan met uw persoonlijke gegevens en hoe we uw privacy beschermen wanneer u onze website gebruikt.

Geen garanties

Offertesschilder.nl probeert deelnemers en aanvragers van producten en/of diensten via haar website bij elkaar te brengen. Offertesschilder.nl heeft slechts een faciliterende rol bij het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Offertesschilder.nl geeft geen garanties ten aanzien van de (kwaliteit van) geleverde diensten en/of werkzaamheden en is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade. Ook bent u zelf verantwoordelijk voor het vastleggen van goede en duidelijke afspraken met degene die uw eventuele opdracht gaat uitvoeren.

Minderjarigen

De dienst van Offertesschilder.nl is slechts toegankelijk voor minderjarige gebruikers indien zij daarvoor toestemming hebben gekregen van hun wettelijke vertegenwoordiger.

Wijzigingen gebruiksvoorwaarden

Offertesschilder.nl behoudt zich het recht voor deze gebruiksvoorwaarden aan te passen. Offertesschilder.nl adviseert u daarom regelmatig op deze pagina te kijken voor eventuele veranderingen die zijn doorgevoerd.

Offertes Ontvangen

Wie zijn wij?

Ons doel is het om klanten te helpen bij het vinden van het juiste bedrijf.
Wij geloven in een transparante wereld waarin consumenten vooraf precies weten wat ze van een bedrijf kunnen verwachten.
Wij beloven dat u van serieuze en professionele bedrijven offertes gaat ontvangen.
Wij streven continu naar een optimale gebruiksvriendelijke website voor u als bezoeker.

Onze kerncompetenties

Klanten helpen makkelijk prijzen te vergelijken 100%
Zorgen dat u van meerdere leveranciers meerdere offertes ontvangt 100%
Informatie voorzien over het onderwerp 100%
Zorgen dat u en geld tijd bespaart 100%
Met onze service vraagt u gemakkelijk offertes aan bij meerdere partijen. Na het invullen van het offerteformulier ontvangt u de offertes. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend. Prijzen verschillen altijd en vergelijken loont!
Nu Contact Opnemen